Doneren

Buiten onze werkzaamheden om, zoals als het regelen van de inname van lege statiegeldflessen en andere acties, zijn wij ook druk in de weer om donateurs te vinden. Ben je na het bekijken en lezen van onze site net zo enthousiast geworden als wij om dieren in nood te helpen, dan kun je een éénmalige of periodieke financiële bijdrage leveren.

Schenken aan stichting Cody

Alle donaties zijn welkom. Je kunt eenmalig een bijdrage leveren door te storten op rekening nummer

• IBAN NL54 INGB 00 0667 8565 *
  • Ten name van Stichting Cody
  • Onder vermelding van ‘Donatie stichting Cody’

Maandelijks een bedrag overmaken kan ook. Om de kosten te drukken zullen we dan maandelijks een betaalverzoek toesturen. We kunnen pas over gaan op automatische incasso’s zodra de stichting 2 jaar bestaat (regel van de bank). Dit bedrag kan van €1,00 tot € …

Indien je vragen hebt staan we je graag te woord. Dit kan per e mail, maar ook telefonisch. Ook een persoonlijke ontmoeting, waarbij wij ons graag aan jou voorstellen, is mogelijk. Zie hiervoor onze contactpagina.